Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο του Σ. Ε. Σ.

Εδώ και λίγες μόλις ημέρες κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του συλλόγου μας για το 2011, με τίτλο «Γνωρίστε το Σκάκι!»

Η προσπάθεια αυτή, όπως και κάθε άλλη που γίνεται από το σύλλογό μας, είναι μια προσπάθεια με καθαρά αλτρουιστική διάθεση και πραγματική αγάπη για το ευγενές μας άθλημα. Ο σύλλογός μας κυκλοφορεί για τέταρτη συνεχή χρονιά ένα ημερολόγιο με κεντρικό θέμα το σκάκι, θέλοντας έτσι να ενημερώσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, για τις σκακιστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.

Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το σκάκι στην πόλη μας, με διακρίσεις σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο. Στις σελίδες του ημερολογίου μας θα βρει κανείς, φωτογραφίες με τις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν οι σκακιστές της Έδεσσας, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αρωγοί στις προσπάθειες μας για την νέα χρονιά, θα είναι οι παρακάτω επιχειρήσεις της Έδεσσας και για τον λόγο αυτό καθένας τους έχει μια ξεχωριστή θέση στο φετινό μας ημερολόγιο.


Αλφαβητικά:
-AΦΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ (Πετρ. Θέρμανσης)
-ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ (Παρκέτα)
-ΓΑΓΛΗ – ΜΑΝΔΗΣ Ο.Ε. (Ξυλεία – Οικοδ. Υλικά)
-ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ (Κατάστημα Κοσμημάτων)
-HARCO (Αυτόματοι μηχανισμοί Κουρτινών)
-ΗΟΤΕL OLYMPIA (Ξενοδοχείο)
-ΚΡΑΛΛΗ (Βιβλία – Εφημερίδες – Σχολικά)
-ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΣΤΕΦΑΝ (Γύψινες, Διακοσμήσεις)
-ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΠΟΡ (Αθλητικά Είδη)
-ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Είδη τροφίμων)
-ΠΟΖΑΡΛΗΣ (Επαγγελματικοί εξοπλισμοί)
-ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ CAFÉ (Καφετέρια)

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου μας θέλουν να ευχαριστήσουν τόσο τις παραπάνω επιχειρήσεις, όσο και το σύνολο των πολιτών της Έδεσσας για την αγάπη με την οποία μας έχουν περιβάλει και εύχονται να έχει όλος ο κόσμος μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου